Saturday, August 22, 2009

a tale of a bitch

gua buat post ni ngan hati panas... lol! hmmm... 2 mggu lepas aku clash ngan sorg awek ni... alasn 'sy bukan x syg awk tp sy x leh bg komitmen coz i got to study'.... (yeah right) so i break up with her althougt i sense smthing weird a couple month before we brake up... aku tau itu cm alasan sohai dri pmpuan sohai....

hari ni jgkaan aku tepat... aku hack fs die (wahahaha~) and i see this new bf... x smpai sebulan da ada bf baru?? aik??? kate tak boleh bg komitmen coz nk study??? status kt fs pun da jd 'in relationship' padahal dulu ms ngan aku mrh sggh die bl aku suh tkr status tu jd mcm tu... nak jgk status single... but now?? wow!! then selamba je comment kat fs tu "syg wan" kat fs aku dulu haram!! bukan jeles la.. pegi mampos la die nak comment pe kat fs bf die tp nak bg korg tgk ke 'sohaia an' n bitch gle pmpuan ni... aku rs ms die couple ngan aku dulu lg die da ada affair ngan laki tu...

for me terus terang is impotant.. aku tak mrh mcm ni kalo die just terus terang... kenapa adakan hubgn ngan aku kalo still searching?? aku mrh btul ngn pe yg berlaku...

the truth is i never play around with her... i was serious love her... but this wht i get for being serious?

aku geram gle... tp aku rs darah ni msih merah untuk kenal iman... so takpe lah.. aku maafkan die... biaralah tuhan je yang balas... aku sebagai hambanya ni, harus memaafkan dan bersabar je ngan dugaan ni.... god help me....

7 comments:

faexah said...

wah. such a bitch! wahaha.. xpalah zam, org mcm tu x layak pun tuk ko. xpyhla ko nak mbuang masa pkir org mcm tu. nti 1 hari kena la tu. Allah kan dah janji bg balasan kpd stp org yg perlu dbalas. =) wat u give is wat u get back. move on!

rudy_tensai said...

u know wht?
aku keep meeting gul like this la...
it scares me to even love some1 serious...
but this is the worse la..
yg lain tu gua relax lg..
aku tak sngka org mcm ni wujud beb...
aku igt org mcm ni wujud kat drama melayu je...

faexah said...

eh..wujud..wujud.. xpa zam, let it go..
x waste ur time.
n then, prevent from easily-fall-in-luv.
choose d best then say it. insyaAllah..
beRelationlah kerana Allah, k..

emma hamsaari said...

sabar jak lah nizam... ada jugak tu..:)

Ezy said...

thats girl s not for u lol~
i m sure there s a special girl around u that will b ur future's wife lol~ just b patient! dont lose hope! u will lose ur life anytime lol~ so, accept it and think u will find better girl! i m sure, insyallah~

rudy_tensai said...

i hope so too~
always found wasting-my-time-and-love girl...
hahhahhaa
how can i lose my life though??
hahaha

rudy_tensai said...

ya la ema..
ada jgk tu kali~
tapi~
.........